divendres, 27 de novembre del 2009

28 de novembre de 2009
INICI DE CAMPANYA
Consulta Popular sobre la Independència

Breu discurs d’inici
Espectacle de foc i música
Coca i moscatell
19h : Pati del Castell.
Entrada pel c/ Abat Escarré

Festival a la BÒBILA DEL CAST
BARRA I MÚSICA
12h: als locals de la Bòbila.
Camí de Ca n’Esteve

PUNXA: MARC BOU

dimecres, 25 de novembre del 2009

NECESSITEM EUROS!!!!!

De la mateixa manera que necessitem recursos personals, necessitem recursos econòmics. Estem recollint diners per a cobrir les despeses que comporten els diferents materials que es repartiran durant la campanya, per a pagar les despeses derivades de l’organització dels diferents actes que es faran durant la campanya...

Qualsevol aportació és bona, no hi ha ni mínims ni màxims. S’ha obert un compte bancari perquè pugueu fer ingressos.

Penseu que tothom col·labora com pot. Si algú vol participar-hi i no pot econòmicament, PENSEU QUE NECESSITEM MANS. I si algú no té temps, però disposa de diners, NECESSITEM EUROS.

El nostre Num CC és :

EL PAPIOL DECIDEIX 

Codi compte : 2100.0486.68.0200122657

Si podeu col·laborar d’altres maneres, poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè necessitarem altres recursos.

NECESSITEM MANS!!!!!

Tot i que la Comissió ciutadana ja està formada i que estem treballant de valent en l’organització, per a realitzar tasques d’encartellar i per al mateix dia 13 de desembre necessitem moltes mans amigues que ens ajudin. Els que estigueu disposats a col·laborar en el viatge a la independència del nostre país, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic elpapioldecideix@gmail.com.

JA PODEU FER EL VOSTRE VOT ANTICIPAT!


Com a la resta de pobles, es farà una recollida de vot anticipat.
Dies: 3, 4, 9, 10 i 11 de desembre.
Lloc: local nº 35 del c/Abat Escarré, davant la penya blaugrana.
Horari: 17h- 20h.
Documentació: DNI original i acreditació d'empadronament al Papiol  (en cas que no coincideixi amb el DNI).

TENIM LOCAL PEL DIA 13D!!!

Ei, estem d'enhorabona perquè el dia 13D totes les papiolenques i tots els papiolencs podrem fer la consulta del referèndum en un local cèntric del Papiol. Es davant de la Penya Blaugrana Del Papiol. Donem les gràcies a la Maria i a l'Albert per aquesta gesta tant gran!

El Papiol DECIDEIX

El 13 de Desembre, El Papiol serà el primer municipi del Baix Llobregat a realitzar la Consulta Popular per la Independència de Catalunya.

L’1 d’octubre passat, al Ple de la Corporació Local es va aprovar una moció que dóna suport “a les iniciatives que sorgeixin de les entitats cíviques locals per a la celebració de consultes populars per la independència”. Aquesta moció va ser aprovada pels grups CiU i Junts amb Esquerra.

A partir d’aquesta moció, el 2 de novembre es van reunir les entitats i una setmana més tard, el 12 de novembre, es va fer una reunió oberta a tot el poble. En aquesta última xerrada ens va acompanyar en Carles Mora, l’Alcalde d’Arenys de Munt.

D’aquesta trobada ja en va sortir el grup de voluntaris per a formar la Comissió Ciutadana, organitzadora de la Consulta Popular per la Independència.

La Comissió Ciutadana es va reunint setmanalment en un local cèntric del poble. Tot i que vam començar la feina amb gairebé un mes de retard, actualment ja estem al ritme dels pobles que estan preparant la consulta del dia 13D. S’estan preparant xerrades/col·loquis informatius on participaran grups polítics del Papiol. També s’organitzen actes culturals i altes altivitats per informar a tota la gent de la importància que és per Catalunya la participació del dia 13 de desembre.