dimecres, 25 de novembre del 2009

El Papiol DECIDEIX

El 13 de Desembre, El Papiol serà el primer municipi del Baix Llobregat a realitzar la Consulta Popular per la Independència de Catalunya.

L’1 d’octubre passat, al Ple de la Corporació Local es va aprovar una moció que dóna suport “a les iniciatives que sorgeixin de les entitats cíviques locals per a la celebració de consultes populars per la independència”. Aquesta moció va ser aprovada pels grups CiU i Junts amb Esquerra.

A partir d’aquesta moció, el 2 de novembre es van reunir les entitats i una setmana més tard, el 12 de novembre, es va fer una reunió oberta a tot el poble. En aquesta última xerrada ens va acompanyar en Carles Mora, l’Alcalde d’Arenys de Munt.

D’aquesta trobada ja en va sortir el grup de voluntaris per a formar la Comissió Ciutadana, organitzadora de la Consulta Popular per la Independència.

La Comissió Ciutadana es va reunint setmanalment en un local cèntric del poble. Tot i que vam començar la feina amb gairebé un mes de retard, actualment ja estem al ritme dels pobles que estan preparant la consulta del dia 13D. S’estan preparant xerrades/col·loquis informatius on participaran grups polítics del Papiol. També s’organitzen actes culturals i altes altivitats per informar a tota la gent de la importància que és per Catalunya la participació del dia 13 de desembre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada